O Mami i Maji

Naša priča.

Odnos prema hrani i kuhanju u našoj obitelji oduvijek je prelazio granice uobičajenog obiteljskog napora da se pripremi jelo. Mi se oko stola okupljamo ritualno i sa strašću, bilo da blagujemo obiteljski ili se okupljamo s prijateljima, prijateljima prijatelja, ponekad i strancima. Svaki je dan za stolom za nas blagdan, a svaki je blagdan inspiracija za još jedan banket, za sjesti i jesti, pojesti i popiti pa po završetku jela još dugo razglabati o tome što smo pojeli i što ćemo kuhati sljedeći put, gdje nabaviti najbolje meso, ulje, agrume za domaću marmeladu i koja je čokolada najbolja…  Svaki se obrok u našoj obitelji tradicionalno kuhao svjež, a posebna se pažnja pridavala namirnicama i njihovom podrijetlu. One su mahom iz poznatoga izvora, uzgojene lokalno u vrtu, dobro nam znane kumice, a nerijetko i iz vlastite proizvodnje ili uzgoja, jer kuhati s kvalitetnom namirnicom punoga okusa, pola je uspjeha. Onu drugu polovicu za stol, pak donose, vješte ruke mame i Maje. Tu negdje počinje naša priča. Ljubav prema hrani i vještini kuhanja odlučili smo podjeliti sa svima, stoga smo oformili Kuhinju mame i Maje, tvrtku za usluge cateringa, kako bismo radili ono što najviše volimo i prilično dobro poznajemo

 

Naš tim.

Naša se ponuda prije svega bazira na jedinstvenom pristupu, etici i kulinarskome umijeću  mame Jasne. Ona je zadužena za osmišljavanje jela, recepture, kvalitetu namirnica i spravljanje jela. Mirisima njenih jela malo tko može odoljeti. Maja, iako i sama često veže pregaču, poslovna je osovina našega tima. Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u industriji marketinga te preko stotinu uspješno organiziranih i realiziranih projekata, promocija i događanja. Sve to je odlično iskustvo te garancija za uspješno organiziranje i provođenje gotovo svake vrste događanja, koje uključuje catering, bilo da se radi o malim obiteljskim proslavama ili velikim korporativnim događanjima. Naš tim kontinuirano se educira, posjećuje sajmove i prati gastronomske trendove.

 


Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook