Ponuda

Ovisno o potrebama i karakteru Vašega banketa, pripremamo finger-food ili sjedi i jedi ponudu. Naša ponuda kreće se od jednostavnije hrane do zahtjevnih banketnih jela i slastica.

Finger-food ponuda sastoji se od toplih i hladnih slanih jela, salata i slastica koje je moguće konzumirati bez pribora za jelo, u jednom zalogaju. Zalogaji mogu biti servirani na pladnjevima ili u solidnim, lijepo dizajniranim jednokratnim dekorativnim kutijama, već prema prilici. Svaki zalogaj smješten je u jednokratnu papirnatu košaricu i praktičan za konzumiranje. Neki od naših najpopularnijih toplih zalogaja su: hrskava slana peciva s raznim svježe pripremljenim punjenjima (ementaler, liptauer, šunka, špinat, kopriva, gljive, šparoge, pizza…) tvz. snack, zeljanica sa špinatom i maslacem, sirnica i bučnica od svježeg kravljeg sira i vrhnja, quiche lorraine (mesna), quiche od povrća, quiche od tune, canapé od sočnih mesnih štruca s pikantnom salatom, tradicionalna musaka od mesa s patliđanima i tikvicama (bez vrhnja i krumpira), musaka od povrća, caprese salata s mini cherry rajčicom, mozzarela sirom i svježim bosiljkom, parmigiana di melanzane sa šalšom koju sami kuhamo i svježim bosiljkom iz našega vrta. Tu su i razne vrste Tartova serviranih u košaricama od svježe pečenog lisnatog tijesta; tart s dimljenom pastrvom i skušom, riccota sirom i špinatom, meksičkom salatom i tunom itd. Uz navedene delicije poslužujemo i tradicionalne plate, s malo drugačijom kvalitetom narezaka vlastite proizvodnje bez konzervansa i aditiva: kulenova seka, kobasica, buđola, 3 godine stara šunka, slanina servirani uz domaće rađen ajvar na bazi maslinovog ulja i povrće iz vlastito rađene turšije. Sve ove delicije smo objedinili pod nazivom “Seljačka plata”. Osim nje, poslužujemo pršut iz Drniša te sireve s otoka Paga (Kolan) od svjetski poznatog proizvođača Gligora. Posebno izdvajamo “korizmenu” platu s ribljim specijalitetima: dimljeni losos (home-made), dimljena jegulja (Danska) na varencu od jaja, blanširane šparoge servirane s pikantnom hren-celer salatom te bakalar bianco namaz na bio kruhu sa svježim peršinom. Sva navedena jela se mogu poslužiti i u varijanti/ponudi “sjedi i jedi” no uz drugačiji pristup serviranja.

Sjedi i jedi  ponuda odnosi se na klasičnu ponudu jela koja se serviraju za švedskim stolom, od hladnoga i toploga predjela do deserta, koju prati kompletna logistička podrška kakvu podrazumijeva konvencionalna catering usluga: pladnjevi i stakla za serviranje, bain-marie suđe za topla jela, usluga dekoriranja, konobari, servis (tanjuri) i pribor za jelo te ostali sitan inventar itd. Ponuda za svaki banket se kreira jedinstveno, prema prigodi i sezonskoj dostupnosti namirnica.
Neka od popularnih toplih jela su: …..

Uz delicije, poslužujemo sva alkoholna i bezalkoholna pića, naših partnera; vinoteke “Vivat fina vina” (Martićeva ul.) i Vrutak. Sve naše delicije su servirane na porculanskom Vileroy & Boch (My house of V&B) posuđu te VMF servir-suđu.

Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook